Nystart

Sen min summering förra året har insikter fortsatt att komma till mig. Dels de som kommit inifrån och dels de som, genom inspiration utifrån, kompletterat min inre sanning och förståelse. En förståelse som lika gärna kan beskrivas som en stark medvetenhet eller känsla. En känsla av att vara en del av allting, och att allting är en del av mig.

Det har varit otroligt inspirerande, men för att bloggen ska få nytt liv har jag väntat på ett tecken eller en tydlig känsla. Och det är först nu som den känslan har kommit. Men allt är i ständig förändring och när bloggen nu får en ny möjlighet att vakna, så gör den det i en annorlunda form.

När jag startade bloggen skrev jag om det som jag tyckte att omvärlden behövde höra. Då berättade jag för er. Nu har det blivit dags för er att berätta för mig. Berätta vad ni vill läsa om. Berätta vilka frågor ni önskar att ni hade svaret på. Genom era frågeställningar kommer ämnena jag skriver om, och vi får se vart det leder.

Ni kan ställa frågor bland kommentarerna eller via mail till wille@fastmail.se. Mitt fokus kommer vara universum, livet, energi, kärlek, frihet, medvetenhet och vägen till sin egen sanning, precis som vanligt. Jag kommer skriva utifrån förståelse men också utifrån energin i frågorna. Jag kan inte garantera alla frågor samma prioritering, och ibland kan det säkert gå viss tid mellan inläggen, men jag hoppas att resultatet ska vara intressant att läsa ändå.

(Blogginläggen är tänkta att fokusera på frågor som har ett allmänt intresse. Vill du höra mina funderingar runt frågor som är mer privata och specifikt rör dig kan du ta kontakt via mail, så ska jag se vad jag kan bidra med.)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s